Långhelg

Förra helgen var jag ledig torsdag eftermiddag till måndag eftermiddag. Den lediga tiden utnyttjades på bästa sätt!
Torsdag kväll spenderade jag och Becha ute på Vassor där vi agerade kockar för en kväll. Sen eldade och badade vi bastu. Så skönt att vara tillbaka på lägergården ♥
(ej från vassor, utan när jag stannade på väg hem för att hänga med den nedgående solen en stund)
(det enda jag tar bilder på nuförtiden är solnedgångar, så gillar du inte sådana kan du gå härifrån, jag vill inte tråka ut dig)
 
 
Fredagen spenderades hemma i sängen. Förutom kvällen. Den spenderades hos Hannah på hennes avskedsfest. Det var varmt väder, party dans (obs ej särskrivning. använder party som ett adjektiv) och bra folk! På sejnon båtade vi ut till Hylpet.
 
 
Halva lördagen hängde vi i Petsmo och njöt av skärilivet, värmen och varsin god bok. På eftermiddagen körde vi ut till Sundom, båtade till Munkholmen och rodde sedan till Fritisgården med kusin-Elias som chaufför. Hela kvällen spenderades på Utterö med lekar, grillning, bastu och nattdopp. Gött häng, blir så glad i hjärtat när jag tänker på det! Halv två rodde jag och Becha tillbaka till Munkholmen i solnedgången (eller uppgången kanske?)
 
 
På söndag levde vi lite skäriliv innan vi åkte hem på eftermiddagen. Då blev det lite spontan reashopping innan jag slutligen äntrade min säng. Så bra helg!
 

Kommentarer:

1 Becha:

:* <33

Kommentera här: