2016 UR MIN SYNVINKEL del 1

2016 är över och jag känner mest "wow". Vilket år jag har lämnat bakom mig och vilket år som ligger framför mig!
Jag har stora förväntningar (som typ alltid inför ett nytt år eftersom jag varit på mvv och då blir man taggad på livet) och är spänd inför alla äventyr som Gud kommer föra mig på detta år. Som vanligt skriver jag denna årsredovisning endast för mig själv. Läs om du vill, eller låt blir.
 
Januari
 
Började som vanligt året på midvinterveckan, denna gång i Sibbo. Det var en fantastiskt bra nyårsafton och första två dagar på 2016. Jag njöt av de sista dagarna av ledighet innan jag dn 7.1 började jobba på Karvsor skola på heltid. Den första tiden var jag väldigt trött när jag kom hem från jobbet och det var under –20° varje dag så jag gjorde inte så mycket annat än att jobba. Jag var på monopolkväll utan monopol till Lisa och spenderade en lördag hos Amanda. En kväll kände jag och Hanna för att åka pulka, så vi köpte varsinn och rännde i backen en timme. Jag var på italiensk opera med far och bror och jag spenderade några fredagar på uprising. Vi hade spelkväll med familjebekanta och jag var på ytterligare en spelkväll till Fanny och Karin. Nästsista januari hoppade jag och Hanna på Wasa Line och spenderade en dag i Umeå. Januari var en lugn men mysig månad.
 
 
 
Februari
 
Februari började ledsamt med att däcket på min bil gick sönder och jag var tvungen att vara åtskild från min goda vän i några dagar. Bella sov över hos mig i stan, jag hade finbesök av mina vänner och jag och Nikå dansade en natt på ollis. Jag spenderade ganska mycket tid hemma i Vörå och latade mig mest hela dagarna efter jobbet. En fredag var det uprising och jag var med och fixade både i café och med tribal wars. Efteråt var det 20+ pers som efterfestade på mäccen. Så bra kväll! En kväll hade vi boknatt på jobbet och sov hela skolan i jumppasalen. Jag var på cafédejt med Nicolina och beskådade brorsans äldstes dans. Vi hade slalomdag på jobbet. En kväll var jag och tre kollegor på en föreläsning och positiv psykologi. Det var helt sjuukt intressant! Det blev sportlov och det var såå välbehövligt. Februari var en rolig månad jobb-mässigt, annars en ganska tråkig månad.
 
 
 
 
Mars
 
En vecka sportlov fick inleda mars. Sportlovet var en lugn vecka med promenader på isen, slalomdag i Lapua, teater och spelkvällar. Mitt i allt en dag blev jag sjuk och det visade sig sen att jag drabbats av körtelfeber. Två veckor var jag borta från jobbet, låg hemma i 40°c feber oförmögen att svälja och tyckte synd om mig själv. Det hade jag all rätt till tycker jag, för det var verkligen det värsta jag någonsin varit med om. När jag blev frisk var det påsklov. Jag var i sion på långfredagslovsångskväll och uppståndelsegudstjänst och påskdagslunch hos mommo och moffa med kusinerna. Det var en riktigt fin påsk. Mars var en månad präglad av sjukdom.
 
 
 
 
April
 
Den första april var vi på dagen på teater med skolan. Direkt efter jobbet hämtade jag upp William, Hanna, Bebbe och Jonas och vi styrde mot Helsingfors. Mvv-eko stod på schemat hela helgen och det blev en riktigt trevlig helg med bästa roadtripparna, fantastik brunch, bra bibelstudium och konsert med Noisen. Hela april var fullproppat med party-program. Jag försökte verkligen njuta av det och att våren var på kommande, men jag var samtidigt väldigt stressad inför min framtid eftersom jag snart skulle söka in till skolor och inte visste vad jag skulle göra. Det var youth encounter i sion en solig helg och det var så festligt! Jag var på inträdesförhör till peffan och började godisstrejka (det höll i typ två dagar). Det var mvv-eko i kvevlax och jag hade ännu en monopolkväll med Fanny och Lisa. Jag gick på loppis, var på skogsutflykter och promenerade längs stranden. Att jobba i en skola på våren är det bästa som finns, redan i slutet av april började allt det roliga programmet ploppa upp. Det var teater, musikcafé och läsdagar som stod på schemat. Jag hade mary-kay-party hemma hos mig och firade sedan vappen med Ica. April var en party-månad.
 
 
 
 
 
 To be continued....

Kommentera här: