TILLBAKA I VARDAGEN

Mitt månadslånga jullov är över och jag är tillbaka i huvudstaden. Skönt för det mesta, bortsett från att jag nu måste stiga upp på mornarna och diska min egen disk.
 
Mitt nyårslöfte att äta ordentligt håller jag än så länge, till alla mina vänners stora förtjusning. P.g.a. att jag inte kunnat hålla tyst om mina osunda levnadsvanor under hösten har väldigt många i min bekantskap börjat oroa sig för mig. När jag nu dagligen meddelar mina vänner på snapchat att jag äter får jag mängder med jubel och grattisar. Mycket trevligt må jag säga. När effekten har lagt sig ska jag ta och fasta i nån vecka för att sen få tillbaka dessa trevliga reaktioner igen.
 
Livet går nog helt bra ändå. Jag har de flesta av mina föreläsningar på förmiddagen vilket gör att jag tar mig upp på mornarna vilket leder till att jag får rutiner i mitt liv vilket leder till att jag mår bra. Idag till exempel var jag i skolan mellan 8.30 och 11.30, åt på unicafé och for sen hem. Och låg i min säng. Vilket jag gjorde enda tills jag steg upp vid halv sex för att laga mat. Sen lade jag mig i sängen igen.
 
Nu ska jag fara ut och springa, sen ska jag typ sova eller nåt, vet ej.
 
Hade!
 
Ps. del 3 av min årsredovisning är påväg, men jag hade liksom lite glömt bort den... Mitt mål är att få upp den innan det blir februari iaf!
 
Pinsam bild på mej.