TÅGINLÄGG

Jag lever. Bloggen har stått tom ett bra tag så när som på lite årsredovisning. Jag känner dock nu att jag gärna skulle ta upp skrivandet igen på en mer regelbunden basis. Vi får se hur det blir med den saken.
 
Nu sitter jag på tåget hem till Österbotten. Kvällen ska spenderas i Vasa på uprising. Resten av helgen ska jag sen bara njuta av att vara hemma i Vörå. Tågtiden utnyttjas på bästa sätt med skolarbeten. Internet är så trögt på tåget så det är svårt att distrahera sig med något annat.
 
Annat som hänt i mitt liv på sistone:
 
Förra helgen var det disciple17. Det var en riktigt bra helg! Uppmuntrande predikningar, skönt häng och en stor Gud. Måndag och tisdag var två sunkdagar. När vädret bättrade på sig gjorde även mitt humör det.
 
Onsdagar är vår lediga dag. Denna vecka blev även torsdag och fredag lediga. Orsak: våra lärares dåliga immunförsvar. Skönt med ledighet! (även om det kändes lite surt igår kväll när jag fick reda på att dagens lektion var inställd, jag skulle ha kunnat boka ett tidigare tåg tills i dag om jag fått veta det tidigare.)
 
Igår var jag på helsingfors studentmissions årsmöte. En stor del av den gamla styrelsen skulle avgå och vips var jag invald i den nya. Som suppleant visserligen, men jag kommer även ha handom hemsidan, sociala medier och e-postutskick. Det blir ett spännande år. Spännande att vara med i styrelsen och spännande att se vart Gud leder oss med vår verksamhet.
 
I det stora hela är det bra, även om jag ibland känner mig lite sunkig.

Kommentera här: