DEN GÅGNA TIDEN

"Vad har Miriam gjort den senaste veckan?" undrar ni kanske. Det har ni all rätt att göra, för jag har ju inte skrivit något. Här har ni några fina snaps sparade i mina memories som får beskriva min vecka.
 
Jag håller mitt nyårslöfte! Jag äter oftare och mer regelbundet, vilket också tycks leda till att jag är hungrig mer ofta. Det enda jag tänkt på den senaste tiden är mat.. Så även på natten.
 
Jag tog en snygg selfie med snygg-filtret på snapchat, men eftersom det är pinsamt att skicka snygga bilder åt folk sparade jag den bara utan att skicka den åt nån..
 
Jag var hemma i Vörå och åt lunch hos mommo och moffa. Och gosade med Leo Peo Glenn Långsvans. Det tyckte inte min helsvarta outfit om..
 
Tågresan kändes ovanligt lång. Här ovan får ni en liten inblick i vad jag höll på med.
 
Men jag kom fram tillslut!
 
Fin bild tagen i stunden. Älskar hur jag på ett mycket konstnärligt sätt lyckats fånga essensen av min personlighet och energi.
 
Jag lagade lasagne i veckan! Det tog länge. Becha hann ångra flera gånger om att hon valde att inte göra egen mat utan låta sig bjudas av mej..
 
Becha var i Vasa i helgen så jag fick ha lite private time. Den ensamtiden tog jag tillvara på väl och skypeade med Kexet.
 
Bonus:
(Detta är ingen snap, därför är det en bonus) Igår bjöd vi in Emma och Mello (vårt favoritpar) för att kolla på mello. Mest för att det är goals att kolla på mello med någon som heter Mello, men också lite för att dom är roliga att hänga med.

Kommentera här: