ÄNNU EN SNAPCHATVECKA

Jag vill gärna skriva men jag orkar inte för jag är alltid trött och jag hinner inte för jag har massa deadlines. Tacka vet jag snapchat, wohoo. Här får ni ännu en veckoredovisning i snaps och screenshots:
 
Måndag var en bra dag! Jag var på bra humör nästan hela dagen! Jag pluggade på bibban med Rebecca, lånade ut min mobil till en stubbe vars bankkonto blivit hackat och spenderade sedan kvällen på måndagssamling.
 
 
På tisdag donerade vi blod! Eller det var det som var tanken åtminstone, men jag hade fortfarande för lågt hb..
 
På onsdag dödsförklarade jag min blomma. MEN nu lever den (typ) igen! Tänk vad lite vatten kan göra under.
 
På torsdag hade vi högläsningsdag på kårkulla och sen hängde vi på stan för att se på skrikande abiturienter och fånga lite godis. Jag har tyvärr inga bilder på detta, endast en film och den kan jag ej infoga här. Men jag tror ni alla vet hur abiturienter ser ut..
 
Fredag var också en bra dag! Vi hade danska (<3) och jag och Rebecca listade äntligen ut hur man printar ut saker i bibban! Och så var jag ju ensam i lägenheten hel helgen pga bortrest kämppis. Så najs! (inte nu direkt att hon var bortrest, men att vara ensam. Jag älskar att vara ensam.)
 
På lördag var jag på vandringsutflykt till Prisma. En timme av solsken, svensk musik i öronen och väldigt hala vägar. Den bästa timmen på mycket länge.
 
Nu ska jag sluta skjuta på allt skolarbete och transkribera lite häxan surtant. Hejdå!
 
 

Kommentera här: