NÄSTAN HÖSLOV

Skulle detta vara en vanlig vecka skulle jag antagligen sitta i soffan i lägenheten och slökolla på friends, eller eventuellt vara ute på en långpromenad. Onsdag brukar vara min lediga dag då jag gör saker som man gör när man är ledig.
 
Den här veckan är ingen vanlig vecka. Föreläsningsfri vecka betyder åtta dagar hemma i Österbotten. Det är najs. Men också lite konstigt. Det känns lite som att jag lagt det här livet åt sidan, tryckt på paus medan jag fortsätter ett annat liv nere i Helsingfors.
 
Att vara uppe så sällan resulterar också i att jag har ganska mycket program. Många att träffa, mycket att göra.
Söndag och måndag var ganska lugna dar. Lunch hos mommo och moffa och häng med Kesia.
Igår var jag i skogen med min syster och sen dansade jag natten lång med Kesia och hennes kompisar.
Idag är det meningen att jag ska göra skolarbeten (det var egentligen meningen att jag skulle göra det redan i måndags..) men det går inte så bra. Jag är dålig på att göra skolarbeten. På eftermiddagen ska jag köra iväg till Vasa, gå på loppis, träffa faster och avsluta dagen hemma hos Fanny.
 
Imorgon tror jag att jag bara ska ta det lugnt, hemma med mina syskon och min skoluppgift som ska in imorgon kväll. På fredag åker jag iväg till Vasa igen för att spendera hela helgen på encounter i sion. På lördag kväll ska jag även få lyssna till kents ljuva toner i några timmar.
 
Sent på söndag kväll eller tidigt på måndag morgon tågar jag antagligen ner till Staden igen. Och så börjar en vanlig vecka på nytt. Inte för att jag har nånting emot det. Vanliga veckor ser ändå aldrig likadana ut, och jag njuter av vardagen.