VECKOREDOVISNING

Hejsan svejsan!
Idag blir det inga fina webcam bilder på mig, för jag har inga kläder på mig. Det är enda orsaken.
 
Ännu en arbetsvecka är avklarad. Det går så snabbt!
Det ska bli skönt med helg och jag är taggad! Ikväll (typ om en halvtimme) är det Uprising som gäller, och imorgon far jag och Hanna på en dagstripp till Umeå. Kul!
 
"Vad har Miriam gjort denna vecka då?" kanske ni undrar. Ni skall inte längre behöva undra, för nu ska jag berätta det för er!
 
Måndag: Fått en hård boll rakt i ansiktet och gick omkring med brännande sveda resten av dan.
 
Tisdag: Beskådade skrinnande åttaåringar konstant falla omkull i vattenpölarna på "isen" i en timme.
 
Onsdag: Skrattat med en sexa över att jag är så dålig på matte och inte kan förklara nåt. (ja, vi skrattade båda två) Läst lassemajas detektivbyrå tills jag inte längre hade någon röst.
 
Torsdag: Utredde oräkneliga konflikter. Gick emellan i ett slagsmål. Alltså ett riktigt slagsmål. Med sparkar och knytnävar och vassa klösningar. Det var fruktansvärt. Den ena killen var så fruktansvärt rosenrasande som jag aldrig sett ett litet barn vara förr. Jag trodde inte att man kunde så många fula ord när man var åtta. Han kunde nästan fler än jag. Efter jobbet var jag på italiensk opera.
 
Fredag: Målat galaxer, rättat diktamen och lärt ettorna skillnaden mellan udda och jämna tal.
 
Jag tänkte egentligen berätta om vad jag gjort EFTER jobbet, men insåg redan vid måndag att jag inte gjort så mycket, förutom operan då. Nåja, ni mår säkert bra av att veta vad jag gör på jobbet också.
 
Nu ska jag klä på mig, hejdå!
 
Veckans två bilder.
Ett försök att fota operascenen diskret samt resultatet av slask+förbipasserande lastbil+värdelösa vindrutetorkare. Jag var tvungen att stanna i kvevlax och torka av rutan med mina fingervantar.