FÖRSTA I DECEMBER

Det är december! Mörka äckliga november är över!
 
Tb till förra december när jag trodde jag hade disciplin nog att lyckas publicera ett inlägg i min julkalender varje dag. Det var goda tider.
 
Annat är det nu. Min självdisciplin har nått helt nya nivåer. Låga nivåer. Jag suger på att disciplinera mig. Och inte blir det bättre av att jag får nästan fullpott i min översättningstent som jag inte läste på. Nu tror jag ju att jag aldrig behöver läsa på nån tent alls. Imorgon har jag tent. Grammatik. Ska jag läsa? Ja faktiskt. För det handlar om satslära och det är typ det roligaste som finns, till och med roligare än ordklasserna. Jag skulle kunna sitta i flera timmar och plocka ut subjekt och predikat och objekt och predikatsfyllnad och satsadverbial. Dock är jag inte så jättebra på det, så jag måste öva. Det får bli grammaklubb med nörden Becha och glögg och pepparkakor ikväll tror jag.
 
Imorgon åker jag upp till österbotten och det är partyyyyy.
Har inte varit hemma på mer än en månad, och jag har faktiskt börjat längta hem lite nu när det närmar sig jul. Man vill ju va hemma på julen.
 
Kommer ner igen på söndag/måndag/tisdag och då är det bara en dryg vecka kvar tills jag får jullov och åker hem igen. I nästan en månad! Det är helt sjukt hur snabbt allting går.
 
Nu ska jag räkna kvitton och äta chokladbollar.
 
Ha det fint!

Kommentera här: