DET NÄRMAR SIG SLUTET

Julen närmar sig med stormsteg och jag hinner inte riktigt med.
Om två dagar tar jag tåget upp till Österbotten igen och stannar där i en månad. En månad. Det är så sjukt länge.
Den sista tiden här har varit/kommer vara ganska fullspäckad. Jag har typ inga lektioner, men enmassa annat skoj.
 
I lördags hade jag och Becha fest. Eller ja, fest och fest – det var cirka 10 personer här och vi drack glögg, åt julstjärnor och spelade Trivial Pursuit (som jag förövrigt vann!!). Halv två gick de sista gästerna ut genom dörren och jag fick äntligen gå och sova. (jag skulle nog inte ha gått och lagt mig nå tidigare oavsett)
 
Igår var det måndag och det var en fullspäckad dag. Mellan 14 o 16 hade vi vår sista språkhistoria-lektion, sen hann jag just och just hem innan jag måste springa iväg till bussen igen. Igår var nämligen dagen vi alla väntat på: 12.12.= julkonsert med His Master's Noise och Samuel Ljungblahd! Det var en fantastisk konsert! Jag har aldrig haft så varmt, sett så mycket människor (jo...) och varit så nära att svimma på scen pga syrebrist. Men det var så värt det, för det var fruktansvärt kul! Alldeles slutkörd, och lite besviken för att vi lämnade bort min favoritlåt, kom jag sen hem och slängde mej i sängen. Kunde sen inte somna pga att jag var utsvulten. Gårdagens födointag bestod av fyra smörgåsar och en drickyogurt. Bra Miriam, bra.
 
Imorse hade vi frukostbesök av Elias och ikväll ska jag iväg på körens julfest. Tills dess ska jag spela gitarr, planera nyårsfest och kanske diska.
 
Ha det gött!
 
(här skulle det passa bra med en fin bild från den gågna tiden, men tyvärr har jag blivit totalt oförmögen att ta bilder så jag har inget annat än selfies och screenshottade snaps i mitt galleri. Tyvärr.)

Kommentera här: