JULHELGEN

Julhelgen sprang förbi med ett sus även detta år. Inte mig emot, jag gillar julen, det gör jag, men jag sörjer sällan när den är över.
Julafton firades hos mommo och moffa med släkten och några asylpojkar. Riktigt trevligt! Senare på kvällen myste vi hemma med familjen, öppnade julklappar och såg på Karl-Bertil Jonsson och Svensson Svensson.
 
08.00 på juldagsmorgon befann jag mig i kyrkan på julotta. Jag och männen i min familj sjöng ett par sånger. Antal gånger jag i höst har stigit upp före klockan åtta kan räknas på en hand. Ja kanske till och med på ett finger, men det gick helt okej ändå. När jag kom hem sov jag i två timmar. På eftermiddagen hängde vi hos mommo och moffa igen men nu var våra kusiner där också.
 
Julannandan var en slö dag på förmiddagen. På eftermiddagen körde vi iväg till Jakobstad för att fira med fastrarna. Vi åt gott, spelade spel och öppnade ännu mer julklappar.
 
Idag har jag byggt pussel, hängt med mina syskon och spelat spel. Ikväll ska vi bada bastu och se på film. Imorgon börjar årets midvintervecka så då ska det bara packas hela dagen innan avfärd. Det ska bli en riktigt spännande vecka, av olika skäl. Ser väldigt mycket framemot att både avsluta detta år och starta ett nytt år med alla fina människor.
 
Ha det fint, vi syns nästa år!
 
Två väldigt fula bilder, men det är allt jag har att bjuda på. Tack o hej