HEJ JAG KALLAS TRÖGBLOM OCH DET PASSAR BRA FÖR JAG ÄR GANSKA TRÖG

Tjolahopp!
 
Jag är ordbristens källa och därför delar jag idag med mig av 13 bilder från den senaste månaden. 
Titta och njut!
 
En dag när det var lite varmt och lördag var jag ute och hjulade i stället för att läsa på studenten.
 
Vi bor nuförtiden fem personer i vår lägenhet. Jag, Hanna, Kesia, Ben & Jerry.
 
Nicolina, Kesia och jag pallade äpplen på granngården.
 
JAG KÖR BIL!
 
Moffa plockade svamp och det blev min middag en underbar måndag.
 
Extra estetisk bild. Halvsuddig, tepåsevägg i bakgrunden, ny fin gitarr, uppvikta byxben och noter i förgrunden. Allt som krävs för att verka konstnärlig.
 
Syster Lydia och Jag var för en vecka sedan och kollade på If I Stay på bio. Om du vill gråta konstant i en timme så kan du gå och se den!
 
Miriams lista på 59 saker man kan göra när man är ledig & lös. Tyvärr rymdes inte alla punkter med på bilden...
 
Tisdagen den nånting september föll årets första snö...! (egentligen inte årets, eftersom det snöade i både januari och fabruari, men jag vill inte förstöra allas vackra illusion) Det var hemskt.
 
Det var så kallt att kesia måste pälsa på sig ordentligt när hon skulle gå till piccolo. (OBS: piccolo ligger snett över vägen, alltså cirka 93 meter från vår ytterdörr.)
 
Jag var ensam i skolans bästa rum dit man bara får gå när man ska hämta saker inför julshowen, barndramaturnén eller medeltidsdagen, och man går aldrig dit ensam. Nu gjorde jag det ändå och min lycka var oändlig. Vägg ut och vägg in med utklädningskläder, hattar, skor, handdockor, prylar och världens roligaste kickbike!
 
Firade att studentskrivningarna är över. Köpte ut alkoholhaltig dryck åt mina minderåriga vänner och behövde inte visa ID. Respekt!
 
Idag storhandlade vi eftersom i princip allt på cittari var på tarjous, så nu har vi mer mat än vi någonsin har haft.
 
 
Sånt som jag inte lyckats fånga på bild men som trots det har hänt:
- Förra veckan hade jag bilen i stan hela veckan, vilket resulterade i några små roadtrippar, tankning för första gången och mitt livs första parkeringsböter. Det tog 12 dagar. Grattis!
- Fredag till lördag spenderades på vassor lägergård med drygt 40 andra fenomenala ungdomar på uprisings Encounter. Det var exceptionellt!
- Söndag spenderades hos mommo och moffa på lunch med mina kusiner. Kurragömma, kurragömma och ännu mera kurragömma var det som stod på schemat.
 
Tack för den här gången. Nu ska jag spela gitarr, måla med vattenfärg och börja läsa en bok!
Puss♥