SITTER I KÖKET OCH GÖR KÖKIGA SAKER

Nämen godag!!
 
Sitter för tillfället i vårt kök med mintgröna skåp och dricker juice som en äkta ungkarl.
 
Idag är också en såndär dag då det är okej att äta ben and jerry's i sängen och se på fyra lostavsnitt i rad. (men oroa er inte, jag hade engelsk text, så jag har övat till studenten samtidigt som jag har underhållit mej själv!)
 
 
Samtidigt som jag sitter och dricker min juice sitter jag och ser på när samboKesia diskar. Det är väl det bästa vänner är till för, eller?
Samtidigt får ni en liten tjuvkik på vårt fabulösa kök.
Jag kan härmed utlova en kommande apartmenttour i vår lägenhet i form av bilder. 
 
Om nån vill söka upp oss och inte vill fråga efter vår adress (som vi förövigt ger ut åt alla som frågar för besök är alltid roligt) så kan ni få en sneakpeak på vår utkik från köksfönstret:
Och ja, JA det är piccolo ni ser där borta som en lysande byggnad. och återigen JA, jag bor ännu närmare piccolo än förra året.
Sååå nu är det bara att komma på överraskningsparty. Vi är alltid hemma för vi är gamla tråkiga och fantasilösa och hittar aldrig på nåt kul. Enda gången vi inte är hemma är mellan 21.00 o 22.00 för då är vi i skolan och kollar på idol.
 
Nu ska jag socialisera mej. Med min vän. Han heter Matik, Kortmate Matik.
En riktig snygging! (trots det är jag inte så värst förjust i honom.) (FAST han handlar om sannolikhetslära och det är ju helt kul)
 
Hejdå!