OM VAD SOM EGENTLIGEN ÄR VIKTIGT

Den vackra hösten i vårt närområde.
 
Jag har ingenting att skriva. Jag har haft jättemycket extra tid när jag skulle kunnat skriva, men det har liksom inte riktigt blivit av.
Men nu sitter jag här, men många saker jag borde göra. Jag har känt mig produktiv i flera dagar nu, men har jag gjort något produktivt? Nej.
I söndags blev jag slö för att Becha var slö. Och sen var vi i kyrkan.
I går var jag slö för att jag sovit dåligt natten före. Lite produktivitet blev det nog på eftermiddagen ändå. Kvällen däremot spenderades på studentmissionens måndagssamling, och när jag kom hem "skrev" jag en bokrecension till klockan 02. Bra Miriam!
Idag sov jag en stund (länge) när jag kom hem från skolan, och om några timmar ska jag iväg på körövning. Nä vetni, man hinner ju aldrig göra viktiga saker!
Och med viktiga saker menar jag det som vanligtvis brukar anses som viktigt. Städa, äta mat, dammsuga, diska, läxor, tvätta, byta lakan osv osv.
För mig är nog människomöten, körövning, kyrka, ändlösa samtal i soffan och plättbrunch viktigare. Om man ser det ur den synvinkelt har jag nog varit väldigt viktig de senaste dagarna!
 

Kommentera här: