EN LISTA IGEN DÅ

Hittade listan på en blogg och tänkte: ja, varför inte? Så här har ni en lista igen. (det var faktiskt ganska längesen sist.)
 
1. Hur gammal är du?
20 och lite till
 
2. Hur gammal känner du dig?
20 och lite till. Hahah, nä men jag har nog alltid känt mig så gammal som jag är. Hur man kan veta hur en viss ålder "känns" vet jag dock inte..
 
3. Var bor du?
På Byholmsgränden i Arabia i Helsingfors.
 
4. Vad gjorde du igår?
Åt brunch med mina systrar, packade, diskade, gick på stan, åt på subway, åkte tåg, bastade och såg på tv med mina föräldrar. (jag är i vörå igen!)
 
5. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Våren eller sommaren. För att våren inger en känsla av hopp. Hopp om ljusare, varmare, gladare och bättre tider. Och sommaren för att jag alltid gör så mycket roligt på sommaren. Början av hösten gillar jag nog också, men tiden mellan november och mars finns det inte alls något jag gillar med. (förutom julen)
 
6. Är du beroende av någonting?
Tror inte det, inte egentligen. Det skulle vara internet och godis då i så fall. Eller luft. 

7. Nämn en sak som man kanske inte vet om dig?
Jag har väldigt dåligt morgonhumör. "Det blir nog bättre när du fått ditt kaffe" har jag hört nån gång. Please, jag dricker inte ens kaffe. Som tur stiger min kämppis upp typ två minuter innan vi åker till skolan och vi är tysta hela bussresan, så ingen hinner drabbas av mitt humör.
 
8. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
På en lägergård nånstans med ett gäng mysiga människor.
 
9. Vad är du på för humör just nu? 
Ganska neutralt humör. Lite slö, men inte heller trött. Varken jätteglad eller jätteledsen.
 
10. Vilket är ditt favoritgodis?
Lösgodis. Sådär mer specifikt, lakrits.
 
11. Vilken är din favoritaffär?
Det beror ju på vad jag ska handla. I matväg gillar jag Citymarket inne i Vasa centrum, i klädväg gillar jag H&M eller Adam och Eva-loppiset som inte längre finns, i prylväg gillar jag Tiger eller Clas Ohlsson, i möbelväg gillar jag Jysk, i "nu är det sen kväll och jag vill ha godis"-väg gillar jag pickolo osv
 
12. Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Jag är nog kvällsmänniska, men ingen extrem sådan. Men jag gillar kvällar betydligt bättre än mornar. 
 
13. Har du blivit sydd någon gång?
Nej.
 
14. Vem gjorde senast något speciellt för dig?
Det händer lite nu som då. Jag kan inte komma och tänka på nån specifik sak.. Kanske att Lydia diskade mer disk än hon skulle ha behövt i går, och mina systrar före ut komposten, haha.
 
15. Är du blyg?
Gillar inte att definiera mig själv som blyg. Det är ett ord som klingar negativt i mina öron när det beskriver mig själv, och jag känner mig obekväm med att kalla mig blyg. Det handlar inte om att jag inte gillar att få negativa egenskaper stämplade över mig, för jag kan helt och hållet hålla med om att jag är både lat och snål, men blyg känns främmande och konstigt på nåt sätt. Jag brukar säga att jag är dåligt på att småprata bara.

6. Vad heter du i andra namn?
Joanna

17. Vill du gifta dig?
Jodå!
 
18. Har du något smeknamn?
Många olika. Mimma är väl det dom flesta kallar mig. Andra som blivit använda under de senaste tre åren: mirre, mirri, mirripirri, vims, trögblom, diktatorn, spädbarnet, mirmus, miriamos, mirpuli

Kommentarer:

1 nicolina:

icke att förglömma smeknamnet: Mimma Tippa Dimma

puss <3

Svar: HHAHAHA ja det hade jag helt glömt bort! Goda tider!
puss<33
Miriam Joanna

Kommentera här: