DEN NÄSTSISTA VECKAN AV DEN FÖRSTA TJUGONDELEN PÅ VÅRA STUDIER

Det är söndag kväll och jag ligger utmattad i min säng. Inte för att jag egentligen har gjort något idag som orsakat min utmattning, men kanske för att jag ändå haft en ganska intensiv vecka (om man jämför med hur jag brukar ha det).
 
Vi har haft ganska mycket skolarbeten (mot vad vi brukar ha) och jag är inte direkt sen med att prokrastinera (eller det är väl just det jag är, sen) så det har blivit en hel del sena nätter.
I fredags hade vi vår första "tent" och det kändes så bra att äntligen ha den över. På kvällen åkte jag ut till Haga på ungdomssamling och det var väldigt fint.
I går slöade jag till tre-tiden när jag kämpade mig ut till malmgård på inflyttningsfest. Cirka fyra timmar spenderade jag där, åt, minglade (det hände faktiskt!) och det var riktigt trevligt!
Idag har jag latat mig igen. Och varit på pulsgudstjänst.
 
Kanske det är det att jag stigit upp halv 12 två mornar i rad som får mej att bli så trött? Eller det faktum att jag ändå träffat ganska mycket människor? Eller att jag äntligen kan slappna av?
I don't know, men det är ju skönt att sova så jag klagar egentligen inte.
 
Om mindre än en vecka tågar jag upp till Österbotten igen. En hel vecka ska jag spendera i mitt ack så älskade paradis fullt med åkrar, skog, träskor och traktorer. Jag har egentligen inte haft hemlängtan alls. Förutom vid dessa två tillfällen:
-När vi satt i bussen med kören mot sjömansro och körde förbi enmassa åkrar♥
-När min lilla lillebror meddelade på snapchat att de skulle äta tacos där hemma förra helgen
 
Men det ska ändå bli väldigt skönt att komma hem. Även om denna 54,5km² stora lägenheten är mitt hem på papper nu, så kommer alltid det gula huset i vörå förbli mitt riktiga hem.
 
Nu ska jag sova, ha en fin vecka!
Skogen♥
 

Kommentera här: