HELGEN

Jag har loggat in på blogg.se nu säkert fem gånger och tänkt att "nu! nu ska jag skriva något!"
Livet tragglar åpå. Eller tragglar är kanske ett dåligt ordval, men rullar känns lite lame. Livet går framåt i alla fall.
 
I fredags var jag på vis-sitz med pappa. Det var egentligen ingen sitz men vi åt trerätters och sjöng snapsvisor med 50+are, så jag väljer att kalla det för vis-sitz.(det var alltså visans vänner som ordnade det, där av vis-sitz)
 
Igår var jag på glitterfest! Jag älskar glitter. Allt blir så mycket roligare, finare och festligare med glitter.
Jag och Becha började fixa oss löjligt tidigt vilket resulterade i en lägenhet fullständigt dränkt i glitter. Och vi var dränkta i glitter. Allt glittar. Wow. Sju timmar spenderade vi sen hos Hanna med ca 20 andra glittriga personer. Väldigt roligt! Rolighetsnivån höjdes också en aning när jag vann 2/2 tävlingar. Jag älskar tävlingar där jag vinner. Jag älskar extra mycket att jag ingick i det vinnande laget i en frågesport, för jag brukar sällan vara bra på tävlingar där man måste använda hjärnan.
 
Idag är det söndag, jag ska städa och läsa på tent. Kul. Jag ser framemot veckan som kommer. Jag har cirka noll lediga kvällar, men det känns ändå helt okej.
 
Ha en fin vecka!

Kommentera här: