ÄNNU EN HELG SPRANG FÖRBI

Jag tror jag fått socialheltsöverdos denna helg.
 
På fredag hade Bethina och Kajsa fest! Det var maskerad och man fick själv välja sitt eget tema. Jag var utklädd till ett barnkalas. Bland gästerna fanns alla möjliga olika kreativa utklädningar. Jag vet inte riktigt hur det gick till, eller vad vi gjorde, men plötsligt var det mitt i natten och när jag äntligen stod hemma och borstade tänderna överaskades jag av morgontidningen som kom in genom brevinkastet.
 
 
På lördag var jag och ett gäng andra på Musta Lammas debutkonsert. Det var helt sjuukt bra, vi var nog alla helt blown away efteråt! När konserten var slut var vi hungriga i magen så jag, Bethina, Lia, Lucke och Kirstu trängde in oss i bilen och åkte till Lucke och lagade mat (alla gjorde mat förutom jag och Lia). Sen hängde vi kvar där i väldigt många timmar. Strax efter 12 sa vi hejdå och körde hem. Bra kväll.
 
Igår på förmiddagen tog jag 55:an till Katrin för att öva med orkestertrion inför balen. Jag har nog inte spelat så här mycket flöjt som jag har gjort den här veckan sen jag slutade ta lektioner för 4,5 år sen. Men det är roligt att återuppta det, verkligen.
På eftermiddagen åkte vi ut till Haga på gudstjänst och det slutade i jatkot i norra haga med pizza och uno. Denna kväll var vi dock duktiga och var hemma redan halv elva.
 
Idag har vi varit på en lektion, sen kom Amos hem till oss och diskade (igen. vilken hjälte han är) och sen hänge vi några timmar på måndagssamling.
 
Imorgon är jag tack och lov ledig. Åh vad jag ska inte träffa människor! Förrän halv sju, då har jag körövning. Men före det ska jag bara studera och städa (haha, kul skämt). Nu ska jag sova, det känns som att det blivit lite lite av det på senaste tiden (även om jag faktiskt sov nästan 10 timmar i natt..)
 
Ha en kiva vecka! (första och sista gången jag använde ordet kiva)

Kommentarer:

1 Nicolina:

åh, första bilden! du e så festlig! kan du int kom å festa till mitt liv snart??

Svar: åh ja, mera party till folket! jag saknar att du är en del av min vardag <3
Miriam Joanna

Kommentera här: