HELSINGFORS STUDENTMISSIONS ADVENTSBAL

I lördags var det dags för bal! Typ min första bal nånsin tror jag. Det var så festligt! Jag var med i dekorationsteamet plus att jag skulle spela så det var ganska mycket stress och faras och flängas före, men det blev ju bra till slut. Kvällen bestod av roligt program, god mat, trevliga diskussioner, musik, skratt och dans natten lång (nästan).
 

Mitt bordssällskap
 
Tävling
 

Mitt bordssällskap i photoboothen
 
Mina fantastiska studiekompisar Rebecca och Rebecca

Nordiskaspråk-gänget
 
Kakbuffé ♥
 
Polonäs
 
Gruppbild mitt i natten när ganska många redan farit hem
 
Bilderna är fotade av Emilia och tagna från studentmissionens facebooksida (där man också hittar fler om man vill se på ännu mera vackra människor). Den första och sista bilden är tagna av Sara.

OM HUR DET IBLAND KÄNNS ONÖDIGT

Jag går ju i skolan. (tänkte jag måste påminna er, det är så lätt att glömma det annars med tanke på hur lite jag faktiskt är i skolan)
Hittills i höst har vi haft väldigt få lektioner, väldigt få skolarbeten och väldigt få tenter.
För min del har detta resulterat i väldigt mycket annat roligt. Jag har kunnat träffa människor, hänga på event och sova väldigt mycket. Vilket har varit väldigt skönt.
Men det har också lett till att jag nu, när jag faktiskt har saker jag borde göra inte kommer mig för, inte bryr mig och inte orkar. Jag vet knappt hur man gör.
Imorgon har vi tent och en deadline på en slutuppgift i en kurs.
Idag är jag ledig sånär som på en föreläsning mellan 16 o 18. Igår var jag också ledig, förutom att jag hade körövning på kvällen.
Man skulle med andra ord kunna tro att jag fått mycket gjort. Att jag förberett mig väl för skrivuppgiften, forskat om orden vante och handske (jag vet, totalt onödigt och fruktansvärt löjligt), skrivit flera sidor och dessutom haft tid att städa, öva flöjt och andra viktiga saker.
 
Nej.
 
Jag har inte gjort nånting.
 
Nu ska jag fortsätta göra ingenting och sen sitta uppe hela natten och skriva, för det är väl så det ska gå till?
 
Här är några bilder för att illustrera hur det går till på våra lektioner.

ÄNNU EN HELG SPRANG FÖRBI

Jag tror jag fått socialheltsöverdos denna helg.
 
På fredag hade Bethina och Kajsa fest! Det var maskerad och man fick själv välja sitt eget tema. Jag var utklädd till ett barnkalas. Bland gästerna fanns alla möjliga olika kreativa utklädningar. Jag vet inte riktigt hur det gick till, eller vad vi gjorde, men plötsligt var det mitt i natten och när jag äntligen stod hemma och borstade tänderna överaskades jag av morgontidningen som kom in genom brevinkastet.
 
 
På lördag var jag och ett gäng andra på Musta Lammas debutkonsert. Det var helt sjuukt bra, vi var nog alla helt blown away efteråt! När konserten var slut var vi hungriga i magen så jag, Bethina, Lia, Lucke och Kirstu trängde in oss i bilen och åkte till Lucke och lagade mat (alla gjorde mat förutom jag och Lia). Sen hängde vi kvar där i väldigt många timmar. Strax efter 12 sa vi hejdå och körde hem. Bra kväll.
 
Igår på förmiddagen tog jag 55:an till Katrin för att öva med orkestertrion inför balen. Jag har nog inte spelat så här mycket flöjt som jag har gjort den här veckan sen jag slutade ta lektioner för 4,5 år sen. Men det är roligt att återuppta det, verkligen.
På eftermiddagen åkte vi ut till Haga på gudstjänst och det slutade i jatkot i norra haga med pizza och uno. Denna kväll var vi dock duktiga och var hemma redan halv elva.
 
Idag har vi varit på en lektion, sen kom Amos hem till oss och diskade (igen. vilken hjälte han är) och sen hänge vi några timmar på måndagssamling.
 
Imorgon är jag tack och lov ledig. Åh vad jag ska inte träffa människor! Förrän halv sju, då har jag körövning. Men före det ska jag bara studera och städa (haha, kul skämt). Nu ska jag sova, det känns som att det blivit lite lite av det på senaste tiden (även om jag faktiskt sov nästan 10 timmar i natt..)
 
Ha en kiva vecka! (första och sista gången jag använde ordet kiva)