DEN SENASTE TIDEN GENOM MIN KAMERALINS

Jag har blivit så himla dålig på att blogga, men för att uppdatera er om mitt liv så tänkte jag göra som jag alltid gjorde förr och slänga in några bilder från de senaste veckorna.
 
Dehär bilderna börjar vid tiden efter min sjukdom, så början av april tills nu. Det har hänt mycket bra under april-månad.
 
Jag var ju i helsingfors på midvinterveckoeko första helgen i april. På bilden spatserar mina lagmedlemmar under Amazing (g)race.
 
Helgen efter var det youth encounter i sion och det var party alla dagar långa med party-människor!
 
Ni som känner mej vet att jag älskar våren. Ni som känner mej vet också att jag är så otroligt överdrivet löjligt knäsvag för solnedgångar. Jag skulle kunne kunna gifta mig med solen bara för att få se den gå ner varje kväll. Mitten av april bjöd på några riktiga guldkorn.
 
Helgen efter encountern var det mvv-eko i kvevlax men jag har inte en enda bild därifrån tyvärr. Däremot har jag två festliga bilder på undertecknad med glittrig tröja och taggad uppsyn, precis innan ekot.
 
Jag godisstrejkade ju. I typ två dagar. Under dessa dagar åt jag grönsaker.
 
Jag gick på loppis och jag köpte skor och jag blev kär i dom också. Jag kärar ner mig i det mesta (förutom människor)
 
Det var uprising och efterfest vid ABC denhär gången och jag skrattade till midnatt i gott sällskap.
 
Det var en vacker söndag och jag tvingade än en gång ut mina gendelare i skogen på promenad. Åh vad jag älskar skogspromenader!
 
Vi var på pippi-teater med skolan och 1-3 fick efteråt leka i metviksparken en timme. "Bra idé!" tänkte jag och mina kollegor enda tills måndag morgon när vi kollade ut genom fönstret och såg snön.
 
Jag gjorde estetisk mat. Jag gjorde mat. Jag köpte tillochmed broccoli! Tyvärr blev det inte särskilt gott. Subway är fortfarande mer lockande än min egna mat.
 
Det blev vappen och det var lite party och lite Ica-häng. Och invigning av min nya jeansjacka som även den fyndats på loppis. (åh vad jag älskar loppis!)
 
Första maj var även det en festlig dag. Glass och remmar och sockervadd och bilköer och solsken och klänning och mössan.
 
 
Med detta inlägg säger jag hejdå. Jag ska försöka bli bättre på att blogga så ni slipper hela mitt liv i ett och samma inlägg.

Kommentera här: