BRA HELG

Tack vare att Jesus for tillbaka upp till himlen för 2000 år sedan fick vi denhär veckan två extra lediga dagar.
Jag älskar att vara ledig. Jag älskar extra mycket att vara ledig när det är sommarvärme ute och när jag har dagarna fullspäckade med bra program.
 
På torsdag eftermiddag körde jag in till Vasa och mötte upp Nicolina och Irene. Vi slog oss ner i hovrättsparken med resten av vasa och njöt av solen, picknicken och sällskapet i ett par timmar. Bra dag!
 
 
På fredag var jag först hemma och njöt av solen. Det var verkligen JÄTTEVARMT igår. Jag hade shorts! Att dansa i solskenet med shorts är bäst.
Mot eftermiddagen körde jag återigen in till Vasa. Från klockan 17 var jag i sion, köpte 10 liter glass, blandade saft, chillade i köket med Josefine och inväntade resten av uprisinggänget. Det var tribal wars final och vi var bäst och vi vann nästan (vi kom sist) och sen var det ett riktigt mysigt möte och sen diskade vi. Vid halv elva tiden drog vi oss iväg mot metviken för lite volleyboll. Årets första spel och det var festligt! När det blivit så mörkt att vi inte längre såg bollen, hälften hade förfrusit sina fötter och den andra hälften hade skorna fulla med sand och allas magar kurrade högt, då tog vi vårt pick och pack och förflyttade oss till mäccen för mat. Strax efter 01 steg jag in i min lägenhet, glad i sinnet, trött i ögonen och sandig om fötterna. Bra dag!!
 
Min braiga helg lär väl fortsätta eftersom det bara är lördag ännu, men det får bli ett skilt inlägg.
Hade gött!
 

Kommentera här: