NÅGRA FRÅGOR SÅDÄR PÅ SÖNDAGSKVISTEN

Vad behöver du mest just nu?
Visshet om livet, en huvudvärkstablett och en stor portion memma.
 
Vad tror folk om dig?
Jag vill ju att folk ska tycka att jag är awesome, men jag vet inte om dom gör det. Jag hoppas att folk åtminstone tycker att jag är glad individ.
 
Vad får du oftast komplimanger för?
Om allt från mitt utseende, till min humor eller min sångröst.
Av nån konstig orsak har jag fått väldigt mycket positiva kommentarer om min blogg, min snapchat och min twitter på senaste tid också, det är kul, haha!
 
Brukar du skratta för dig själv?
Lite schizovarning kanske, men jag skrattar som allra mest när jag är för mig själv.
 
Nästa mål i ditt liv?
Jag har många mål, men jag vet inte om jag har något speciell ordning i vilken jag vill att de ska uppnås. Att överleva slaskvädret är väl ändå kanske det mål som ligger närmast.
 
Hur svarar du i mobilen?
Jag brukar försöka undvika att svara faktiskt, haha. Nä men jag säger väl hej. Eller hallå.
 
Antal timmar sömn i natt?
Jag somnade vid halv två, vaknade några gånger vid 05 och 07 och steg slutligen upp vid halv 11. Nån utan huvudvärk får räkna ut hur många timmar det blir.
 
Brukar du komma i tid?
Jag har kommit till en punkt i mitt liv när jag inte ens försöker komma i tid längre. Jag vet att det inte går. Jag tror jag har någon förbannelse över mig som gör att jag ALLTID blir försenad. Varje gång.
 
Vanligaste färgen på dina kläder?
Svart och blå.
 
Är du blyg?
Nej. Jag är bara väldigt dålig på att prata med människor som jag inte känner. Jag tycker inte det är jobbigt att träffa nya människor, att stå framför publik eller att bjuda på mig själv, men jag är usel på att småprata, så jag kan väl framstå som blyg ibland kanske.

Kommentera här: