JAG MÅR INTE SÅ BRA

Hej.
Jag är sjuk. Jättesjuk. I halsen.
 
Det började egentligen redan i söndags. Jag kännde att jag höll på att bli sjuk, men sen var det inte mer med det. I måndags vaknade jag med sjuk hals, men så brukar det ju vara ibland. Jag överlevde arbesdagen och körde sedan till stan. Mot kvällen började jag känna mig riktigt dålig, och det tog så arma sjukt när jag svalde. Natten till tisdag var hemsk, för jag hade sån öronvärk och fick käka upp alla mina värktabletter. Ringde och sjukanmälde mig på tisdag morgon, körde hem till vörå för att värktabletterna och min mat var slut, och ynklade omkring här hemma hela dagen. Feber, huvudvärk, halsont och öronvärk. Inatt var en så hemsk natt. Strax efter fem vaknade jag och kunde inte svälja utan att seriöst typ dö, och mina öron höll på att sprängas av värk. Jag gick upp, åt en värktablett, satte mig i sängen och googlade på angina. Somnade tillslut och i morse tvingade mamma mig att ringa till hvc. Jag fick tid till labbet direkt och har nu gjort mitt livs första svalgprov. På fredag får jag veta om jag har halsfluss eller ej.
 
Nu kanske ni tänker "men Miriam, lite halsont måste du väl tåla" MEN NEJ. Det är inte "lite halsont"! Varje gång jag sväljer måste jag säga "aj" och kvida en liten stund, för det tar så fruktansvärt sjukt. Jag är uppsväld, det är tungt att andas, des värker när jag pratar, jag kan varken äta eller dricka utan att typ dö, smärtan har spridit sig till öronen och det har nu kommit till den punkten att jag har en kopp bredvid min säng där jag kan spotta så jag slipper genomlida den smärta som uppkommer när jag sväljer.
 
Nu har jag berättat hela min sjukdomshistoria, jag återkommer då jag vet om jag är anginasmittad eller ej!
 

Kommentarer:

1 Lukas:

Bafucin. (helst de som smakar mint)
Du hittar det på apotek. De är lätt bedövande sugtabletter och de underlättar förvånansvärt mycket. Jag visade samma symptom för en månad sen, men tryckte i mig tabletter halva veckan och led igenom en gospelkonsert. Körsång med halsont är inget jag rekommenderar, men det gick.
Stora muggar med honungste lindrar också.

Krya på dig!

Svar: Tack för tipset! Eftersom inget annat tycks hjälpa for jag och köpte bafucin, och litar förblindat på att det kommer hjälpa.
Miriam Joanna

2 Inger:

Oj då! Det låter inte trevligt alls med din sjukdomsbeskrivning. Hoppas nu att du blir frisk igen och kan svälja. Kram på avstånd.
Ja, Bafucin är ett välbeprövat preparat...

Kommentera här: