DE BÄSTA AV KOMPLIMANGER

Jag tror och tycker att det är väldigt viktigt att ge andra människor komplimanger. Inte fjäska och smöra och gegga på enmassa klet hela tiden bara för att det hör till, utan ge komplimanger som man genuint menar.
 
Jag får faktiskt väldigt ofta komplimanger. Om mitt utseende, om min sångröst eller om att jag är rolig (vilket för evigt kommer vara det bästa man kan höra), men på något sätt betyder dessa komplimanger inte jättemycket för mig. Visst, jag älskar att få dem, de är uppmuntrande och jag blir väldigt glad, men de är inte livsavgörande. Det är inte så att jag kommer ihåg alla gånger jag har fått höra att jag har en fin tröja, att jag sjunger bra eller att jag har vackra ögon.
 
Det är ju ändå lite synd att man inte kommer ihåg allt fint som personer sagt om en, så jag började för lite mer än ett år sen med en ny grej. I ett tunt randigt häfte har jag en lista, en lista med de finaste komplimangerna jag har fått. Eller, kanske inte finaste direkt på det sättet, men mest speciella. Komplimanger som jag kanske inte brukar få så ofta, som jag inte har tänkt på förrän någon säger det och livet blir lite mer komplett.
 
Nu tänkte jag dela med mig med några av dessa komplimanger, bara för att inspirera er till att göra detsamma, det är verkligen fint att läsa igenom!
 
"Du kramas så bra!" - Debora mvv-14-15. Åh det var så fint att höra, för ni måste ju hålla med om att det ändå är goals, att kramas bra.
 
"Du passar så bra i studentmössa!" - Felicia på min studentfest. Hahah, det är kanske ingen kommentar som jag går och tänker på så ofta, men i den stunden när jag mest kände mig som en sjöman kändes det fint.
 
"Du känns som en riktig fredagsmysperson!" - Emmi, Edit och Agnes vassor -15. Jag älskar att mysa, och att någon ser mej som en fredagsmysperson är ju bara för ljuvligt!
 
"Du ser ut som en musiker!" - Lena om min instagrambild i höstas. Vem vill inte se ut som en musiker? Vems har inte som ett undermedvetet mål att se ut som en musiker? Om du inte har det så betyder det bara att du inte har fått en sån komplimang och fått känna hur alla livets pusselbitar faller på plats.
 
"Du är faktiskt väldigt bra på att leka!" - Eftisbarn mars -16. Vi lekte att jag var en zombie som jagade barnen. Och jag var bra på att leka! Jag har redan uppnåt alla mina mål i livet känner jag.

Kommentera här: