DET HAR BLIVIT MYCKET LISTOR PÅ SENASTE TIDEN

Har du ett namn som bara din familj kallar dig? när jag var liten kallade mina föräldrar mig för Mippe, men det är nog väldigt sällan de säger det nuförtiden.

Har du en ovanlig/konstig vana? helt säkert, men jag vet inte vad som är normalt, därför vet jag inte heller vad som är ovanligt. Det skulle väl kanske vara att vila ögonen i bilen. när jag kör.

Har du några konstiga fobier? jag är väldigt väldigt väldigt rädd för döda djur. eller inte rädd egentligen, jag tror ju inte att dom ska hoppa på mig, men jag tycker bara det är så hiskeligt obehagligt. En gång i min mellantonår höll jag på att köra i diket med min moped när jag nästan körde över en död fågel för att hela jag spratt till av rysningar.

Vilken sång älskar du och sjunger i hemlighet? jag sjunger aldrig i hemlighet. men en sång jag älskar som jag kanske inte går omkring och sjunger bland vem som helst är "mango tango". jag har hittat på en dans till den också.

Vad stör du dig på hos andra? när folk är helt sjukt trångsynta och inte kan erkänna att det finns andra åsikter och vägrar se saker ur andra perspektiv. Eller när nån börjar berätta nåt, typ en hemlighet och sen bara "nä det var inget" eller "nej förresten jag kan inte berätta det". Eller när någon (kesia) frågar "vad tänker du på" när man sitter och dagdrömmer. Det, kära vänner, det slår nog allt!

Vad gör du när du blir nervös? skakar, fnittrar, rodnar. jag blir väldigt rastlös och kan inte sitta still eller koncentrera mig på nånting annat än det jag är nervös för. Pratar lite för högt, lite för snabbt och lite för mycket om lite för onödiga saker.

Något du säger åt andra att göra men aldrig gör själv? jag gillar att ge mina vänner livsråd och relationstips, men jag skulle aldrig följa mina egna tips.

Vilket håll står du åt i duschen? med ryggen vänd mot strålen

Din favoritmat som är "dålig" men som du älskar ändå? godis. okej det är kanske inte mat (hur mycket jag än önskar det), så då får jag väl säga franskisar då. eller typ subway.
 
 

IBLAND KÖR JAG PÅ LITE FÖR HÅRT

Hejsan svejsan alla fina!
 
Jag är frisk! Eller, jag är inte längre sjuk kanske man skulle kunna säga istället.
Jag blir sjukt trött sjukt snabbt, vilket är en följd av min sjukdom.
"Du har väl bara tagit det lugnt nu då under påsken antar jag. Och du får väl ta det lugnt några veckor nu ännu fast du blivit frisk så du återhämtar dej helt." HAHAHAHAHA.
I torsdags var jag inte på jobbet, men jag var ändå på konsert på kvällen (rebel). På fredag gick jag på stan och var på lovsångskväll, på lördag var jag till stan med min syster, på söndag var jag på gudstjänst till sion och idag promenerade jag till mommo och moffa och var sedan ut i skogen med mina kusiner. Imorgon återvänder jag till jobbet, sen har jag program varje kväll hela veckan, i helgen far jag ner till helsingfors och sen ska jag jobba igen. De tre följande helgerna har jag program 24/7.
 
Jag kommer dö.
 
Men inte ska vi deppa för det, jag gör ju roliga saker så länge jag lever i alla fall!
Nä men för att vara seriös, jag hoppas verkligen verkligen att jag orkar. Jag har inte tid att inte orka.
Men det är faktiskt svårt att inte anstränga sig fysiskt när man känner sig frisk. I en månad ska jag gå omkring och akta mig för att min mjälte ska spricka. Hoho.
 
Nu ska jag se sista avsnittet på lost och sen ska jag sova. 07.45 börjar jag jobba imorgon, yey!
Ha det fint!