SÅNT JAG GÖR OM DAGARNA

Godkväll!
Det är lördag, jag är hemma i vörå och snart börjar mello. Tre saker som blir väldigt bra om man kombinerar dem alltså.
I torsdags hade vi boknatt i skolan. Jag for hem från jobbet klockan fyra på eftermiddagen och kom sedan tillbaka två timmar senare med madrass och sovsäck. Barnen var så exalterade och det var så roligt att se!
Vi bäddade i gymppasalen, skrinnade, grillade korv över öppen eld och hade sagostund i små grupper innan det var läggdags. Även om natten för de flesta blev cirka 5 timmar lång var det en riktigt trevlig boknatt. När alla barnen åkt hem och vi vuxna fick lämna skolan var klockan närmare halv 10. Jag for då hem och sov.
 
Igår cafédejtade jag först med Nicolina, vilket var väldigt trevligt, och sen drog jag på mig en klänning och högklackat och halkade iväg för att se på brorsans äldstes dans. Jag och mamma satt och beundrade/bedömde klänningar, svängde med i musiken och fnissade åt de som inte kunde hålla takten eller hade konstymbyxbenet innanför strumporna.
 
När kvällen blev sen skjutsade jag iväg bror på fest och gick sedan själv och lade mig för att stiga upp igen klockan 03, sätta mig i bilen och hämta min bror. Ibland blir man untyttjad om man har en lägenhet i stan och en bil. Ibland är det din familj som utnyttjar dej.
Mamma: "han kan ju inte gå ensam genom hela stan mitt i natten, det är nog säkrast att du hämtar honom"
 
I morse (halv 2) körde vi hem till vörå. Idag har jag sett på lost med bror och far, fyllt på spolarvätska i min bil (jag såg på när pappa gjorde det), ätit asiatiskt och spelat piano. Nu börjar som sagt snart mello, jag ska äta glass och sen ska jag basta.
 
Det blev en liten onödigt detaljerad vardagsuppdatering nu, men det bjuder jag på denna afton!
Ha det fint!

Kommentera här: