IBLAND GÅR MAN IGENOM BÄTTRE TIDER

Livet är bra. Jag har väldigt mycket att göra men det håller mig levande. 
Min helger är fullproppade av fantastikt program och det är längtan som får mig att orka genom arbetsveckorna.
 
I helgen var jag i Helsingfors. På fredagen efter jobbet körde jag iväg och plockade upp William, Hanna, Jonas och Bebbe och vi påbörjade vår party-roadtrip ner mot huvudstaden. Fredag kväll, lördag och söndag förmiddag spenderades sedan på mvv-eko. Mycket trevligt. På söndag eftermiddag roadtrippade vi upp igen genom Finland och det blev några mycket underhållande timmar inträngd i en bil.
 
Nu jobbar jag igen och det går ändå väldigt bra. Trött är jag, men att våren är på väg ger mig hopp. I Helsingfors sken solen och blommorna blommade så det gav mig lite stryka.
 
I helgen som kommer är det Youth Encounter i sion och det blir nog också väldigt bra, jag är taggad!
Helgen efter det är det sedan mvv-eko i kvevlax, vilket jag också taggar för. Alltså det finns så mycket bra i mitt liv just nu att tagga över! WohHooOhOOhoo!
 
Nu ska jag söka in till lite universitet (jag har egentligen panik över det men jag försöker dölja det), kolla på senaste avsnittet av springflod och sluta plåga er med mitt livs-tagg, för jag brukar själv tycka det är jobbigt att läsa om när folks liv rullar på räls, speciellt om man själv inte har det så bra just då.
 
Men jag hoppas att ni har det bra i ert liv, verkligen. Annars kan ni ju alltid komma på encounter i helgen så har ni nåt att tagga för. Jag rekommenderar det. (anmäl er!)
 
En glad bild på mig i pyjamas.

Kommentera här: