INSPIRERANDE TEXTER OCH BILDER ÄR DET ENDA JAG KOMMER BJUDA PÅ FR.O.M. NU

Nämen hejsan!
 
Jag har inte bloggat på länge, men det beror på att mitt liv inte har varit nåt att berätta om. Sen tänkte jag att varför behöver jag ha något att berätta bara för att blogga, spontanitet är väl bra?
Så här sitter jag nu i min pyjamaströja med en stor fjäril på och funderar över mitt bloggande.
 
Jag blir ibland jätteinspirerad när jag läser andra bloggar med fina naturbilder, goda recept på nyttig mat, sminktips och träningsmotiverande texter och bilder. "Jag vill ju också!" tänker jag och börjar formulera inlägg där jag berättar om hur jag får mina läppar så mjuka som dom är (jag hade ett knep, men det funkade bara i tre dar, sen började dom spricka och nu är dom fnasiga och torra igen). Sen kom jag på att LOL, sånt gör ju inte jag! Min blogg är till för fula webcambilder på mig själv samt flummiga texter om mitt liv. Eller om nåt helt annat. Den största orsaken är väl att jag bryr mej noll om allt det som "typiska bloggerskor" bloggar om. Lika lite som jag bryr mig kan jag om det.
 
Här får ni ändå en inspirerande bild på när jag dricker vitamindryck, för det gör jag varje morgon. Och ja, det är morgon ännu fast klockan snart är tolv.
 
Här får ni en till inspirerande bild på min långa hals och mitt sneda långfinger. Vill ni veta hur man gör? Var dig själv, då kommer dina fina sidor fram (min hals och mitt finger är alltså mina fina sidor)
 
Jag avslutar med tre bilder på när jag dansar sittande till min nya spotifylista som ni inte får veta vad den heter för den är hemlig.
 
Tack för mej.

Kommentarer:

1 Nicolina:

ja tycker jätte myki om då du göra såna här inlägg, keep up the good work! :D

Svar: haha, vad bra att nån gillar det åtminstone! :D
Miriam Joanna

Kommentera här: