ÄR DU EN SÅN PERSON??

En tag/frågegrej som går runt ganska mycket på internet nu, speciellt på youtube, är tagen "that kind of person" eller "är du en sån person". Ja, jag är en sån person. Och nu ska jag göra den också. För det är random frågor och det var ett tag sen jag gjorde en lista. Hoppas ni lär er nåt.
 
1. Vilket tuggummi brukar du köpa? pirkkas spearmint tror jag det är. eller rainbow om jag handlar i vörå för vi har bara halppa-halli och s-market och där finns inte pirkka. ibland väljer jag även jenkki, det dyra märkesalternativet.
2. Vad har du alltid i kylen? smör, mjölk och ketchup (för att jag en gång köpte en flaska och den kommer aldrig ta slut)
3. Säger du kex eller schex? kex. alla gånger. schex kan vara ett av de fulare orden i det svenska språket.
4. Vill du ha mjölk i kaffet? jag dricker inte kaffe. men om jag skulle dricka kaffe skulle jag nog vilja ha mjölk tror jag.
5. Apple eller Android? när det gäller mobiler har jag helt ärligt inte så stor skillnad. Just nu har jag en iPhone, men jag trivdes minst lika bra med min samsung som jag hade förr.
6. Spolar du vatten på tandborsten före eller efter att du har lagt på tandkräm? före. alla gånger. annars spolas ju tandkrämen bort!
7. Hur står du vänd i duschen? med ryggen mot duschstrålen.
8. Knycklar eller viker du ditt toapapper? viker. alltid. annars blir det ju bara till en liten skavande boll som försvinner in i kroppens innandömen.
9. Hur fördriver du tiden när du åker kollektivt? jag åker väldigt sällan kollektivt sen jag fick körkort, men då jag gör det så lyssnar jag på musik och/eller sover.
10. Fönsterplats eller gångplats? i kollektivtrafik fönsterplats. då det gäller annat, tillexempel stolsrader i kyrkar vill jag alltid sitta ytterst.
11. Stressad eller lugn? lugn, men stressar upp mig väldigt snabbt, onödigt mycket för onödiga saker. okej, jag är  en stressad person.
12. Tålmodig eller otålig? tålmodig när det gäller andra människor och påtiga saker, typ pyssel, knep och knåp och pussel, men otålig när det gäller allt annat. att vänta på att mikron värmt färdigt, att hissen kommer till rätt våning eller att internet laddar tillexempel, SÅ JOBBIGT.
13. Planerare eller impulsare? jag önskar att jag kunde säga impulsare, men jag är nog ändå mer planerare. Enda gången jag är impulsiv är när det gäller att ställa in planer pga att jag är för lat för att drag my ass out of my bed.
14. Uppklädd eller nerklädd? nerklädd. men jag önskar jag var uppklädd. jag försöker ständigt men det slutar alltid med att jag blir nerklädd i alla fall.
15. Västkusten eller östkusten? Finland har bara västkust, och där råkar jag bo, såå västkusten!
16. Sover du med dörren öppen eller stängd? stängd alla gånger. jag kan inte ens vara i mitt rum mitt på ljusa dan om dörren är öppen, sjukt obehagligt! Dock har jag ingen sovrumsdörr i min lägenhet, men jag stänger både köksdörren, wc-dörren och ytterdörren.
17. Vilken sida sover du på? jag börjar alltid på höger sida av kroppen ytterst i sängen, så det blir väl vänster sida av sängen då..?
18. Vilken är din fotomin? leende. mycket tänder. tänk pepsodentreklam fast lite mer överdrivet och lite mindre glänsande tänder.
19. Musik eller böcker? musik
20. Sms eller e-mail? vem mailar ens mer förutom oficiella ärenden? Sms är alltså mitt svar
21. Sött eller salt? sööööööööttttttttt
22. Når du näsan med tungan? nej. har aldrig kunnat och kommer aldrig att kunna.
23. Tror du på spöken? helt ärligt så vet jag inte vad jag ska svara på detta. "spöken" låter så otroligt löjligt, som en snäll gubbe med ett vitt lakan på, eller typ spöket Laban. jag tror nog det finns nåt som andra människor skulle kalla spöken, men som jag skulle benämna med nåt annat ord.
24. Tror du på ailiens? nej. jag är helt och fullt övertygad om att det inte finns rymdvarelser. eventuellt små kryp eller maskar, men inget mer. inga medvetna varelser, som människan.
25. Vad händer efter döden? himlen eller helvetet.
 

Kommentera här: