TOO MUCH TEXT TO HANDLE

Det var ett tag sen.
 
Jag har på detta taget hunnit leva lite vasa-liv, plocka ner mitt liv i lådor och kappsäckar, må fruktansvärt dåligt över tanken på att det är slut (som på riktigt dåligt, dåligt som i illa), bli utexaminerad (such a beautiful word!) barn- och ungdomsledare (isch. ingen vet riktigt vad det heter), festa med min klass och mina vänner (samma personer i det här fallet), sjunga på musikskolans vårfest och även få avgångsbetyg, komma hem och inte alls landa innan jag var tvungen att börja städa packa upp baka städa stressa inför min studentfest på lördag, och spelat lite gitarr med min granne (Ica. ja, vi är nästan grannar nowadays).
 
Det känns bra.
 
Men det känns jobbigt också. För det är mycket som måste göras och jag är trött. Jag är en såndär person som tar väldigt lång tid på mig (varför tror ni jag kallas Trögblom?) när det gäller allt förutom att gå. Jag går väldigt snabbt. Och att inte hinna landa i vissheten om att jag flyttat hem till skrutt-Vörå igen utan genast vara tvungen att packa upp alla mina alldeles för många saker i mitt förhållandevis alldeles för litet rum är alldeles för jobbigt för lilla mej.
 
Men det kommer nog bli bra. Snart börjar jag jobba och då får jag in lite rutiner i mitt liv igen. Det är bra. Jag klarar mej förvånandsvärt dåligt utan rutiner. 
 
Och sen är det också sommar. Då brukar jag få träffa många fina människor. Nu ska jag juförsej jobba så jag hinner inte spendera 2/3 av min sommar på läger så jag vet inte riktigt hur jag ska klara mej. Ni får väl komma till Vörå.
 
Nu ska jag sova. Jag är mycket trött, och i morgon ska jag hinna med både städning, kompis-som-jag-inte-träffat-på-jättelänge-träff, sånglektion och lägerplanering. 
 
Godnatt!

VAD JAG GÖR NÄR JAG ÄR LEDIG

Jag är ledig hela tiden. Det är så skönt, samtidigt som det är ganska jobbigt. Vad gör man en helt ledig dag när man är ensam och det är dåligt väder ute?
När jag har varit ensam har jag inte gjort så mycket förutom att shoppa när jag varit i stan och legat i min säng när jag varit i vörå. Men när jag har haft sällskap har jag gjort bl.a. detta:
 
Ätit tacogratäng med mina sambos. Åh jag kommer sakna dom när vi flyttar!
 
Sett Pitch Perfect 2 på bio med brudarna. (den var hysteriskt rolig)
 
För- och efterfestat samt dansat natten lång med Kesia och Irene. (Irenes instagrambild)
 
Utöver detta har även detta hänt:
  • Jag var på uprising för första gången sen typ mars och det var jättebra
  • Jag och mina systrar var på roadtrip i Vörå
  • Jag har köpt studentmössa, skor och yrkesdimissionsklänning
  • Studentresultaten kom igår och jag blir student! (party)
  • Jag har börjat packa ner mitt rum i Vasa och det är mycket sorgligt
 
Tack för mej.