NEJ JAG TÄNKER INTE NÄMNA NÅGOT OM ATT DET HAR SNÖAT IGEN

Tjenixen. 
Jag är typ sjuk. Eller, jag var hemma igår pga av feber men idag var jag i skolan. Dock känner jag huvudvärken komma krypande mellan tinningarna igen.
 
Jag har ganska mycket att göra. Hitta studieplats (dvs nåt att göra på mitt mellanår), skriva hälsokunskapsarbeten (typ tre stycken som skulle vara färdiga för en evighet sen, typ för penkkis), beställa studentklänning, skriva filosofiarbete (som skulle vara inlämnat idag), läsa på ordningsvaktstenten jag skriver imorgon mm. Det är ganska jobbigt att försöka hinna med allt förrän vi far till Afrika om exakt två veckor(!!!!).
 
Igår när jag var sjuk och hade tråkigt lackade jag naglarna för första gången på flera månader (okej typ två)! Det är länge med tanke på att jag alltid har nagellack på mina naglar. Och ja, jag tyckte det var värt att nämnas.
 
Nu ska jag göra allt detdär jag borde göra, tjolahepps!

HELSINGFORS-HELG

Hej hallå tjenis goddag det var inte igår!
 
Det är måndag och jag ligger hemma i lägenheten i min säng med feber och huvudvärk. Yey.
Veckan som varit har vi haft ordningsmannakurs i skolan och två halvlediga studiedagar. Där emellan har jag varit på marykay party, caféat med Lisa och fått 5/5 i mitt sångnivåprov.
 
I fredags klockan 15 satte jag och Hanna oss på tåget ner till hufvudstaden. Tre och en halvtimme senare vandrade vi genom regniga helsingfors till Andreaskyrkan där vi spenderade resten av helgen på mvv-eko. Och det var riktigt bra!
Brunch, selfieorientering, mys på läktaren, ljuv musik, lite pidron och lite alias, mat på stan med min konsult samt fina människor fyllde helgen. Igår vid halv två tiden åkte jag och Hanna upp igen i en fullproppad bil med Jacke, Maria och Elias. Det var en fin resa, trots att jag i princip sov hela tiden.
 
Allt är nog lite kaos igen med tanke på att jag inte har något på koll. Men det går.
 
Tack och hej!
 

DET GÅR MOT LJUSARE TIDER

Godkväll hejsan svejsan morsning korsning!
 
Studentskrivningarna är över för resten av mitt liv OCH DET KÄNNS SÅ OTROLIGT SKÖNT!
Jag har dock inte riktigt hunnit njuta av det ännu, pga fullspäckad helg.
 
Och den fullspäckade helgen har bestått av mvv-eko i kvevlax vilket var riktigt gemytligt!
Fina människor, många skratt, äkta möten och pidroturnering är väl det viktigaste ni behöver veta.
Nästa helg åker jag och Hanna ner till Hesa för nästa eko, det blir nog också mycket bra!
Före det måste jag spendera fem dagar i skolan TROTS att jag skrivit studenten och BORDE vara ledig. Hmpf.
 
Sådär annars så hade jag tänkt ta tag i mitt liv idag.
Första sov jag två timmar (eller, jag låg i min säng i två timmar). Sen sjöng jag högt och fint i köket, kokade makaroner och åt memma. SEN tog jag tag i mitt liv. Lite grann. Sen såg vi på house. Och nu ska jag sova. För sömn är inte något jag fått erfara ihelg.
 
Ha det gött!