JAG ÄR I ALLA FALL BRA PÅ ATT SYSSELSÄTTA MIG SJÄLV

HEJ!
 
Jag är ledig idag! WoopWoop!
Jag har hittills ätiti frukost. Klippt gräs. Betalat räkning (vuxenpoäng!!). Ätit lunch hos mammas faster.
Familjen är på familjeresa denhär veckan, men pga inga orsaker alls lämnades jag och bror hemma ensamma med huset. Och rykten sprids snabbt i släkten, så igår bjöd mammas faster oss på lunch "så vi slipper koka själv". Men mat sitter ju aldrig fel.
 
Igår träffade jag Hanna och det var så himla längesen och så himla kul att ses igen och så himla bra.
Idag ska jag antagligen träffa Becha och det är typ sista gången på ingen vet hur länge så det kommer bli så himla sorgligt.
 
Idag är förövrigt min enda lediga dag på de sju dagarna mor och far är bortresta. Vilket betyder att idag är dagen jag borde göra allt det mamma bad mig göra medan dom är borta. Vad gör jag i stället? Ja, inte mycket av värde i alla fall.
 
 
Tack för mej nu ska jag göra något annat utan värde!

JAG ÅTERGÅR TILL DET GAMLA

För cirka ett år sedan spammade jag min blogg med "bildinlägg". Inlägg där jag lade upp bilder från min telefon från den senaste tiden, i stället för att skriva långa texter om vad jag hade gjort. Nu tänkte jag köra ett sånt inlägg igen, eftersom jag varit mycket dålig på att uppdatera er om vad jag gjort i sommar. (varning för ett långt inlägg iaf)
 
Vi börjar långt tillbaka i tiden, i slutet av juni. Youth Encounter på Svedja förgyllde tre regniga dagar. Det var så alldeles väldigt bra!
Springis, koselig och bastu-mitt-i-natten-mys.
 
 
Sedan går vi vidare i historien till sommarfesten på norvalla. Det var sommarens hittills säkert varmaste dag, över 6000 människor samlades i Vörå och vi sjöng med och jublade till KAJ och Måns Zelmerlöw. En bättre dag helt enkelt. (trots stegrig, yrsel och snorig näsa)
 
 
Fridfull kväll på jobbet.
 
 
En måndag när jag var ledig körde jag iväg med mina syskon till powerpark. Det var också en fin dag. Även om jag måste acceptera att min 10-åriga syster våga åka mer än jag...
 
 
En kväll för ett par veckor sedan körde vi ut till Pirklot för att inviga kusinernas sommarstuga. Grillmat, tårta, solsken och kurragömma stod på schemat. 
 
 
Morgonen efter kusinträffen hämtade jag upp mina medresenärer och vi körde ner till Sjömansro. Denna bild (som är en screenshot av Monis snapchatstory) är den enda bilden jag har från helgen...
 
 
Sen var det sommarväder, mera kusinträff, bärlycka och grillfest.
 
 
Denhär helgen var alldeles ofantligt bra. Jag bytte bort ett jobb-pass för att hinna njuta mera av jeppisdagarna. På fredag kväll taggade jag ihjäl och sen fick vi se Ulrik Munther. Kan vara den bästa timmen i mitt liv. Nästan åtminstone.
Det hände andra bra saker också, som efterfest med partytrion, men Ulrik förtjänar all uppmärksamhet.
 
 
I lördags sov vi länge, körde in till stan, mötte upp adde och strosade sedan runt hela dagen, åt jordgubbar, köpte remmar, njöt av solen, pratade med folk och fick slutligen se KAJ. med betoning på se. Det var det inte alla som fick. 
 
 
Okej det blev ett mycket långt inlägg. Men det får ni leva med.
Tack för mej. Nu har jag varit på skären ett dygn, och imorgon ska jag jobba igen. Ha det fint!
 

IBLAND HÄNDER DET FAKTISKT SAKER I MITT LIV

Hejsan.
Nu är jag här igen. Bra.
 
En av orsakerna till att jag inte har skrivit på länge är att jag mellan torsdag och söndag befann mig på Sjömansro i Lappvik i Hangö-Ekenäsisch på mvv-sommareko. Det var bra.
En av sommarens höjdpunkter är nu förbi och jag är både sorgsen och glad.
Jag har fått träffa fina människor, simma massor, bastat legendariska bastustunder, spelat mycket alias, blitz och från a-ö. Jag har fått avskärma mig från omvärlden en stund, fokusera på Gud och på lärjungaskap, på mina relationer och bara fått slappna av. Och det har funkat, jag känner att jag fått stärkta relationer till flera människor faktiskt, och det känns bra. 
Att vi (jag och mitt episka roadtripsteam) lyckades köra både upp och ner genom Finland utan någon skada skedd är väl en bragd i sig. Två mycket bra roadtripper blev det.
 
Idag har jag njutit av sommarvädret, gått i blommiga shorts, ätit och rensat jordgubbar, lånat böcker på bibban, sportat med mina syskon och hälsat på lite snabbt på vassor. Resten av kvällen ska jag läsa, se på wallander och förbereda min hjärna på att jag ska tillbak till jobbet imorgon.
 
Tack för mej.