DET SISTA AV GYMNASIET

Hej!
Det är lördag och jag är hemma i vörå. Idag skulle jag göra jättemycket jätteviktigt men så for vi till mommo och moffa med kusinerna. Dit for det.
 
Det är 12 dagar till Penkkis. Om tolv dagar är jag ledig i en månad för att läsa på studenten. Jee.
På torsdag skriver jag min första studentskrivning för i år, textkompetens. Det känns helt okej men det är lite jobbigt också för jag har så mycket press på mej själv eftersom jag skrivit 5/6 i de typ fyra senaste textkompetenserna jag skrivit i skolan och jag vill få lika bra i studenten också.
 
Nu ska jag skriva nåt av mina tre hälsoläraarbeten, klippa penkkisfilm, läsa finskabok, kolla studieplatser och söka sommarjobb. Gotta love life just nu.
 
Hejdå!

MINISEMESTER SKULLE MAN KUNNA KALLA DET

Hejsan svejsan!
Jag sitter i detta nu i en bäddsoffa i Ekenäs.
Jepp ni hörde rätt, och nepp jag är inte i skolan.
 
På lördag morgon kl 09.20 (mitt i natten när det är lördag) åkte jag, Hanna och Kesia iväg med tåget från Vasa till Karis. Till Karis for vi för att vi var bjudna på Adele och Lucas överraskningsfest.
Det var pirrigt, nervöst och förvirrande, men när de överraskade äntligen kom blev det en riktigt lyckad och rolig fest.
Mitt i natten blev vi hemskjutsade till Kesias hem i Ekenäs och hemfärden bjöd på spännande äventyr.
 
Igår njöt vi bara av en lat och ledig söndag. Vi spelade spel, åt asiatisk mat, åt godis, kollade bilder, pulkade en timme och såg på film.
Idag är det måndag och jag är som sagt inte i skolan eftersom vi om några timmar ska ta tåget till Karis igen för att sedan åka upp till Österbotten med Robbz och Ralf. (robbz=chauffören, ralf=bilen)
 
Denna helg kommer jag leva länge på!
Pusshej!

GALENSKAPER OCH ANNAT KUL

hallå!
 
de senaste dagarna har varit händelserika och roliga. Jag har hängt med världens roligaste människor, ätit god mat, dansat och sovit alldeles för lite. Inatt sov jag fyra timmar och har nu kämpat mej igenom en sex timmars skoldag + två timmar penkkisplanering. Men det har gått bra, allt förutom finskan. Jag har faktiskt haft roligare än jag brukar. Åh så kul!
 
 
Myskläder är i alla fall ett måste när man sovit för lite alldeles för många nätter i streck. Och min briljanta idé att ta på mej två långärmade tröjor i morse är det bästa beslut jag någonsin tagit.
 
När jag tog den andra bilden blev jag påkommen. Och jag som inte kan ta bilder när andra ser på. Det var så himla pinsamt.
 
Nu ska jag äta och sen ska jag gå hem och planera jobb. Ikväll ska jag gå och sova innan klockan 10.
Tack o hej!