NU ÄR JAG HÄR IGEN

Hej igen kära vän!
(även om du vanligtvis inte är min vän så kan du få vara min vän idag. visst är jag snäll?
Jag sitter just nu på båten hem till Finland igen men förra lördagen när jag egentligen skulle packa tyckte jag att det var kul att skriva tidsinställda inlägg, så här kommer ett till.
 
Hoppas du har haft ett fint sportlov och att du inte bara har suttit stilla. (det vet jag ju att du inte har för du har ju dansat till "dance with somebody" som jag så snällt visade för dej tidigare i veckan)
 
Idag har jag ingen musik att bjuda på, och jag tänkte inte ge er någon kram heller (vill ni ha en kram får ni gå tillbaka ett inlägg). Jag vet inte riktigt varför jag skriver dethär, tänkte att det skulle bli kul. Synd att det inte blev det. Oh well.
 
Ha det fint, snart syns vi i realtid!
(denhär är ganska rolig.)

LITE KLICHÉ SÅHÄR PÅ KVÄLLSKVISTEN

Hej du vackra skapelse!
 
Ja det är precis vad du är, en vacker skapelse.
Jag är fortfarande i grannlandet men jag tänkte bara göra din dag lite bättre och ge dig en till låt att lyssna på, men denna gång en av mina favorit-hillsonglåtar.
 
Och så skickar jag dig en internet-kram. För alla behöver vi kramar. Och om du just idag känner att du vill krama mej så får du det nu, tänk vad fint! *KRAM*
(okej, jag erkänner att detdär var ganska töntigt, men håll med om att det var ganska fint också)
 
 
 
Ha det fantastiskt bra, var du än befinner dig!

I'M FALLING (OCH DÖR I BACKEN) IN LOVE WITH YOUR FAVOURITE SONG

Hejsan du fina människa!
Just nu sitter jag antagligen inne på nån mysig resturang i nån av de stora snöklädda backarna och dricker varm kakao och äter smörgåsar, eller så sitter jag inne i vår mysiga stuga och pluggar psykologi. You'll never know.
 
Tänkte bara liva upp det här på bloggen lite och dela med mig av min absoluta favorit-danslåt. 
Har du inte samma tur som jag som får spendera mitt sportlov i Åre så kan du ju åtminstone sätta på denna låt på högsta volym och shakea loss tills dina armar lossnar. Det är nästan lika bra. Tro mej.
 
 
 
Tack för mej adjö!