PRIMA HELG

Nu är det söndag och jag har haft en jättebra helg!
I fredags var jag på gruppkörning och på kvällen var jag i sion på uprising. Efteråt körde vi till skärin för att överaska Nicolina vid tolvslaget på hennes 18-års dag. Det blev kidnappning och tårta innan jag körde hem i natten och snöstormen.
 
Lördag vaknade jag hemma, tog det lugnt och umgicks med min familj. När jag kom till stan på kvällen fixade vi oss fina och så träffades jag, Nicolina, Kesia, Adeline och Angelica vid amarillo för att fira Nico. Vi åt tills vi sprack och skrattade tills våra magmuskler brast.
 
Efter amarillo for vi till Ollis där vi spenderade resten av kvällen/natten. Dansade konstant mellan klockan 12 och 3 så när vi gick hem strax efter tre värkte mina fötter (pga att klacksok+dans+ovana fötter=ingen bra kombination) så att jag knappt kunde stå.
Sov en dålig natt pga tillfällig tinnitus och värkande fötter och vaknade kl tolv idag.
Har bara spenderat hela dan i lägenheten i sängen och sett på himym, spelat gitarr och tack vare Becha börjat se på gift vid första ögonkastet.
 
Tack för i helg, nu taggar vi en ny vecka! (skämta, vi angstar mera än vi taggar..)
 
Hejdå!

SO THIS IS CHRISTMAS

Hallå kära vänner och ovänner (lovers and haters)
Snart är det ju jul ifall nån inte fattat det ännu. 
Idag när jag traskade genom juliga vasa på väg till min sånglektion slog det mej att jag så gärna vill skicka julkort i år. Såå om du känner att du skulle vilja få ett fint litet julkort lagom till jul av mej så kan du ju skriva din adress i en kommentar. Om du inte vill riskera att någon uppsöker ditt hem och våldgästar dig mitt i natten kan du skicka ett mail eller ett sms eller säga det face to face eller nåt. 
 
OBS: även fast du inte är min vän lovar jag att skicka ett kort åt dej om du vill ha ett.
 
Tack och hej och vi ses och god jul och puss
 
 
 
 
 
 
Min mail: miriam.sjoblom@hotmail.com
(usch dehär kändes som om jag hänvisade era fanmail till min buisness adress...)
 

HON KAN VA SÅN IBLAND

Jag har haft en fin helg. Jobb på fredag kväll. Sångdag hela lördagen och högstadiegängsträff på kvällen. Hemma i vörå igen kvart före tre och nu sitter jag här med hår omöjligt att reda ut, trötta ögon och med inget vettigt gjort idag. 
Borde verkligen läsa på historiaprov men det lockar inte så mycket så då gör jag det inte heller. "whatever you decide to do, make sure it makes you happy."
 
Godnatt. I förväg.