DET ÄR SÅNT JAG GÖR

Idag är det måndag. Jag chillar i skolan trots att jag har slutat.
Skriver slutarbete, ser på Häng Med Clara Henry och skrattar så jag gråter.
Försöker vara diskret, så att ingen ser mej, när jag fotar mitt lockiga hår och mina hörlurar.
 
Nångång om några år kommer jag inse hur patetisk jag är som sitter kvar i skolan efter slutning.
Men inte nu.
 
Skepp o'boy!

JAG BLIR BARA TRÅKIGARE OCH TRÅKIGARE

Det är lördag. Jag är trött och slutkörd efter veckans bravader, så jag skriver bara ett kort inlägg om vad jag gjort den senaste tiden. Imorgon (om jag överlever att flytta fram till sommartid) skriver jag kanske nåt mer avancerat.
 
Denna vecka har jag: läst på prov, haft världens flyt och skrivit tre sidor slutarbete på en kväll, sett på grotesk finsk film, truckit te i gott sällskap, tränat ihjäl musklerna på jomppans cirkelträning, ätit glass i stora lass, spelat tichu, smättat ner hela ansiktet i en hög med smält glass, gått till piccolo i pyjamas, sovit i köket, varit på uprising, lekt "lära känna varandra"-lekar mitt i natten, delat säng med Kesia, ätit ordentlig brunch, åkt buss ensam med busschauffören, sovit på soffan i kyrkan i ljudet av dundrande talkomänniskor och skrikande barn, ätit tacos och svartvinbärmoussetårta hos mommo och moffa, och lekt med mina kusiner.
 
Ungefär det har min vecka gått ut på. Nu ska jag snart sova, och imorgon ska jag förhoppningsvis få något gjort. Godnatt!