ETT SÅNT DÄR BILDINLÄGG IGEN

Jag tycker själv att jag bloggar för sällan, men alla andra bloggar jag följer tycks också ha tagit sommarpaus, så jag ska väl inte stressa över det.
 
Jag gör så mycket, samtidigt som jag inte gör nånting. Sen sist har jag i alla fall haft flera körlektioner (och flera blir det, ska göra både i morgon OCH på onsdag...), haft reunion med min saftoholister, solat och annat trevligt.
 
För att göra det enkelt för mej (och för er, så ni slipper läsa tre kilometer text) smättar jag nu in några bilder knäppta med mobilen från den första månaden på mitt sommarlov.
 
Vårfestsutséende.
 
Nedanstående 6 bilder är från maxilägret på vassor.
Olika tävlingar resulterade i våta och smutsiga barn.
Sista natten lyckades jag gå med på att bli sprittusch-tatuerad. Det gick inte bort på flera dar.
 
Dethär råkar vara den enda bilden jag tog på hela 9-dagars KDS. Tre av mina fem stugisar, två av dem sittandes i min säng.(och BENGT!)
 
Midsommar på humle. Trots kylan var en av kvällarna väldigt harmonisk.
 
Sen tjejkvällade jag med dehär två. Det var längesen jag skrattade så mycket. Det var också längesen jag var så mätt.
 
Mitt i allt i lördags blev det jättevarmt. Sen blev det kallt igen. (tänkte nästan lägga upp en bild på min bikiniklädda övredel för att visa hur varmt det faktiskt var, men insåg sen att det inte var så passande.. men så varmt var det i alla fall, att man kunde gå med bikini)
 
Jo det var det. Fatit har det varit med fotograferase, eftersom min telefon e miffad.
Men tack för mej.

DETHÄR MED ÅLDERSKRIS

Som ni alla säkert vet fyller jag 18 om ungefär 2,5 månader. Detta för med sig en hel del glädje, men även väldigt mycket ålderskris.
 
För ett par veckor sedan, på KDS, kom jag och Mirjam fram till att vi är närmare 20 än 15. Tänkt på det en stund, börja sedan pensionsspara och skicka in en anmälan om boendeplats på åldersomshemmet.
 
Eftersom att jag snart har åldern inne för körkort har jag börjat i bilskola. Det suger. Det är så himla tråkigt. Kill me.
Idag hade jag dessutom min första körlektion. Det ägde. Eller rättare sagt, jag ägde. Men ålderskrisen kom över mej igen när jag satt är bakom ratten OCH KÖRDE 80 PÅ LARVEN!!
 
Igår träffade jag Fanny och vi åt B&J glass (jag förkortar det enbart för att jag inte vet hur man ska skriva det annars..) och pratade om vilktiga saker. Typ livet. Men utöver det planerade vi också våra framtida familjeträffar, och det slutade med att vi övertaggade totalt! Ååååh vad jag vill bli stor! (ålderskris att vi hellre skaffar barn än typ reser runt i världen)
 
Idag fick jag också brev från skolan, MED TIDTABELLER ÖVER STUDENTSKRIVNINGARNA. ojnej ojnej.
Och ett brev av rektorn där det stod: "Kära abiturienter.." A B I T U R I E N T E R .
 
Enligt alla barn på lägren jag har varit på så är jag ju också gammal. Till och med pojkar födda år 1999 tyckte jag började vara till åren kommen. Kära nån.
 
 
Nu när jag fått dela min ålderskris med er känns allt mycket bättre.
 
Tack och hej!