GOD NATT!

Med magen full av körsbär(närmare bestämt 83 stycken), hjärtat fullt av glädje och kroppen full av trötthet går jag nu till sängs för att vakna upp i gryningen och bege mej ut i vildmarken i en vecka. Om jag överlever prövningen(vi snackar om utedass, smuts, ingen-dusch-i-en-vecka, myror, kottar och scoutiga saker) återstår att se. Nu ska jag stänga ögonen och rymma till drömmarnas trädgård(som förövrigt är världens sämsta barnprogram). God natt!

PACKA PACKA STÄDA SOLA HANDLA SOVA

Igår och idag när jag inte hade nåt bättre för mej så tog jag fram pyssel- och sylådan. Först lagade jag ett armband(det gråsilvriga). Sen sydde jag min söndriga bikini och sen pyntade jag min gamla fula mobiltelefon. Har tröttnat helt grymt på den och den kronglar hela tiden men eftersom jag inte tycks få nån ny så får jag väl piffa upp den då. Så nu är den fyllt av diamanter, pärlor och tyg i alla möjliga färger och mönster. Grymt fult, men jag gillar det! Sen lagade jag ett armband till(det röda). Jag stör mej på att jag inte hittar pappret med en massa klädskisser på... Men nu måste jag skärpa mej! Idag ska jag ännu hinna packa, städa, handla, sy fast nå scoutmärken, söka medeltidskläder och så ska jag dessutom på min lilla kusins barnvälsignelse. Får se hur jag ska hinna med allt. Nästa vecka blir det såklart ingen bloggning då jag är på läger, om jag inte blir desperat och får för mej att mobil blogga, men knappast. Så sköt om er så ses vi, om inte ikväll så efter lägret! Hejdå!

DU GAV DITT LIV, VISADE MEJ VAD KÄRLEK ÄR

Herren är mitt ljus och min räddning, vem skulle jag frukta? När de onda kommer emot mig för att slita mig i stycken, mina motståndare och fiender, då ska de själva snava och falla. Om kriget kommer emot mig är jag ändå trygg. Ett enda ber jag om: att få vara i Herrens hus varje dag i mitt liv för att se Herrens ljuvlighet. För Han gömmer mig i sin hydda på olyckans dag, Han gömmer mig i sitt tält, han räddar mig upp på klippan. Visa mig, Herre, din väg! Led mig på en jämn stig, jag omges av fiender, låt inte mina ovänner sluka mig.
Hoppas på Herren!
Var stark, fatta mod och hoppas på Herren!
~Utdrag ur psalm 27