Fredag in my <3

Idag är det konstigt nog fredag. Veckan har gått jätte snabbt.
Efter skolan idag for jag på flöjtlektion och jag måste säga att det var tungt! Det är himla jobbigt att andas med hela näsan täppt.
I helg ska jag tydligen bara vara hemma. Bajs! Jag som tänkt umgås lite med mina knorrvänner men nej. Sen är jag borta 4 helger i rad. Jee. Men det är kuliga saker.
Nu blir det idol och sen bastu, chips och milkshake. Och om B fortfarande är vaken sen ska jag chilla och sjunga med henne. Vi har startat ett band:) Fas mest på skämt, hon är 6 år. Men hon är så gullig när hon sjunger♥
Men ja, ni ska ha en trevlig helg!
//Mimma♥

You bring me life, you bring me hope, you bring me love.

Idag tog vi skolfoto. Jag tror det gick bra, bortsett från att det regnade så vi måste vara inne med världens fulaste bakgrund= matslsdörren och jomppasalsdörren.  Först tog vi med hela klassen, den blev nog bra skulle jag tro. Sen enskilda foton. Jag tror ärligt att dom blev ganska dåliga. Sen var det vänelevsfotot som stod på tur. Jag är ganska säker på att det blev en bra bild. På tisdag tar vi hela nian fotot och hela skolan, eftersom det regnade idag. Nu ska jag lyssna på musik, läsa en bok och sen tar jag kanske en promenad, om jag orkar med min täppta näsa... Ikväll blir det idol, yeee!:DD Dessutom har jag nu bestämt praoplats, men inte frågat än så det är ju inte säkert. MenMen. Hejdå!
//Mimma♥